gå och dö

sluta säg åt mig hur jag ska leva mitt liv
jag får tycka vad fan jag vill din jävla idiot
och jag skiter helt fullständigt i vad du tycker
ta ditt jävla tyckande och far åt fanders
försvinn ur mitt liv!!

I hear his voice and it is cigarettes and tears

- Jag har absolut inte något att säga längre.



Sometimes it’s hard to make those noises disappear
Inside my head, behind my eyes, between my ears
You try to tell me it’s delusion and plain fear
I close my eyes and just pretend I didn’t hear.

if it makes you happy

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

but you don’t really care for music do you?

Ja hej.
Sitter i skolan nu och har studiepass. Jag lovade mig själv i morse att jag skulle jobba som sjutton nu så att jag skulle slippa jobba så mycket hemme sen.. Men ni ser ju hur det går. Näh. Nu ska jag skärpa mig, ska bara ta ne liten paus och sedan påt igen! :P

Frida sov hos mig inatt. Akutringde henne igårkväll innan jag skulle åka med tåget in till Uddevalla.. Kände bara inte för att sova ensam inatt. Så hon följde med mig till Uddevalla :)
Är nog änna rätt trött idag ändå. Vi somnade ju inte så tidigt igår kan vi väl säga ^^ och självklart så hade Frida sovmorgon i morse, vilket gjorde det extra tungt för mig att gå upp medan hon fick ligga kvar och se mig gå. Fuskigt!

Imorgon ska jag till och med kanske gå till skolan lite innan vi börjar.. Jag och Jossan ska nämligen plugga på vårt oförberedda prov i historia som vi egentligen inte vet om :P Vi är sådana pluggisar vi ^^ höhö. Tror inte det är ett så svårt prov ändå..

Oh, ni ska bara veta hur mycet jag längta till torsdag! Torsdag är den bästa dagen den här veckan tror jag faktiskt. Även fast julafton är medräknad. För på torsdag börjar mitt kära jullov! Tacka faan för det. ÄNTLIGEN! På torsdag kan jag sova hur länge jag vill ;D


Nu vill jag bara säga hejdå.


HIM - Don't close your heart

- jäkligt bra låt faktiskt.

Sitter och pratar med mina trogna vänner Millan och Christian på msn. Christian min trogna vän långt borta som jag nästan aldrig ser längre. Det är hur tråkigt som helst! :( Men Millan ser jag nästan varje dag! Yay :)

haha! Åå, nu fick jag värsta roliga minnena att tänka på! Kom att tänka på alla roliga hemkunskap-bild-musik lektioner vi hade i 9an på Tanumskolan. Fast hemkunskapen och bilden ägde nog det mesta. Fommigaste lektionerna ever med Christian, Erica och Patric. Hahaha.... ^^ HAr aldrig skrattat så mycket på en lektion som jag gjorde på dom faktiskt. Det är sånt jag saknar. <3

Maahaaa.. ;D Kom och CEPA med miiiig. Jag har så jävla tråkigt juuuuuuuu. Baaah. Det här är den absolut tråkigaste helgen på länge. Jag har suttit med mp3n i öronen typ ända sen igår kväll. Det är ju socialt och så har jag hört. Men det spelar ingen roll, för det är bara Linn hemma och hon är då fan inte social hon heller.

Fan. Nu börjar batteriet ta slut igen. Hatar att ladda den här skiten!!! Men jag får väl fgöra det ändååååå.

Imorgon ska jag åka hem till Malin :) Då ska vi vara plugishar till 100%. Men det har jag varit idag också så det så. Jag är bäst på att vara nörd. ^^


HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!


du lämnade mig ensam

det känns bra att veta
att jag bara var en reserv
något att ha i nödfall
när ingen annan ville ha dig
nu är det du som kastar bort mig
men jag vill inte längre ha dig.

a timekill to die for

Har nyss varit och käkat mat med humle och dumle ^^ (Karro & Jossan) dom er snela. Maten var inte god som vanligt. Nu sitter vi i det blå lärolandskapet och har rast ett tag till, sedan är det mentortid.

Efter skolan ska jag skutta hem till Liz och Mill the pill för att sedan gå ner till bussen som går halv 5, men innan det ska jag köpa en julklapp. En nästrimmer! HAHA! Den fulaste uppfinningen någonsing skulle jag tippa på. Kanske är bra för dom som har hår som en ryamatta i näsan men ^^ höhö.

Men sen när jag är hemma i Tanum blir det ett problemo. Jag kan inte ta mig hem till pappi från bygdegårn.. Ska jag gå behöva gå dit med all jävla packning då eller?! Jag har verkligen hur mycket grejer som helst och det är en bit att gå. Går det ingen Greta får jag väl i värsta fall ringa till min kära farmor då kanske. Och sedan komma hem till nästan ett tomt hus. Men sen när Linn kommer hem från torp ska vi göra tacos och äta oss feta :D Yaaay. Längtar till det i alla fall :) <3


Thank you for listening, over and out.

It's a timekill to die for
Its bedtime for jokes
We're dead serious this year.




Ja, nu är jag i alla fall hemma iTanom igen. Snällsate farmor stod och väntade på mig på bygdegårn och körde mig ända hem. Hon är allt bra snäll asså. :)

Nu har jag precis varit ute och gått en promenix med Alma (Hunden som jag passar idag). Vi gick bara bort till stationen och vände men det räckte för det är himla kallt och blåser så vi ville in i värmen igen.

Snart så kommer Linn hem hoppas jag på! Farmor skulle åka och hämta henne halv 8 på bygdegårn och köra henne hem.. Stackars farmor. Men när Linn kommer hem ska vi äta tacos och kolla på julklapparna hon har köpt.. Weeiiii :)

Ha en trevlig kväll, för det ska nämligen jag ha! :)



verkligen 1996

Om ni inte vill läsa värsta fjortisgrejen här idag så är det nog lika bra jag håller käften och sparar mitt bloggande tills jag har något vettigt och positivt att säga.



Lägg dig ner i gräset nu
du är så varm här
jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå.


ett långfinger åt döden

Idag är det måndag för er som inte visste! yaaay. Måndag är typ den sämsta dagen på hela veckan och det är enbart för att vi har gympa på måndagar. Fy fabian vad jag hatar gympa. Jag tror jag skiter i att vara med den här gången. Vi ska liksom ha skeppsbrott eller vad det heter, inte så jävla skoj precis. Nej, jag ska fan inte var med!

Nu har vi studiepass och jag ska egentligen göra engelska uppgiften "film-pitch" men jag tror jag redan typ är klar med det så jag skriver blogg i stället. Skoooooooooooooooooooooooooooooooooj. Men nu ska jag kolla om jag verkligen har gjort engelskan.. Hej hej då då som någon en gång skrev.. Men jag kommer inte ihåg vem! :)

Btw, JAG SKA BLI EN JÄVEL PÅ ATT KÖRA BIL!

och motorvägar räls

tjoohoo.
Idag är det söndag och söndagar tycker inte jag om. Söndagar = resa till Uddevalla. Då känns det som att en hel dag går åt till att bara vänta och vänta på att man ska åka. Man är helt handikappad och kan inte göra något annat än att bara vänta.
Så idag har jag inte gjort ett skit faktiskt. Ska snart packa ihop mina grejer. Det blir alltid så jävla mycket grejer tycker jag! Särskilt eftersom jag har med mig datorn hem =/. Nää, jag ska önska mig ett USB-minne i julklapp så jag slipper ta med mig datorn hem ^^.

Hoho. På onsdag vill jag åka till Toooorp och handla lite julklappar. Någon som är intresserad av att följa med? :) Sneeeelaaaa ? :)


Små vita ljus
Bara stjärnor mellan träden
Jag ser mörka hus
och motorvägar räls
En stadig puls
Över broar genom städer
Och för din skull
så reser vi igen



rödljus

Min dag:
Vaknade inte så himla sent idag faktiskt, runt halv 10. Gick upp och åt och kollade på någon film som Mamma hade hyrt. Den var lite smårolig :)
Sen latade jag mig lite till och så kom mamma med idén att vi skulle ut och övningsköra. Först tänkte jag att det inte är någon idé för jag blir bara sur och arg på skiten men sedan ändrade jag mig så vi åkte ut en stund. Ännu en gång fick jag bekräftat för mig att jag verkligen SUGER på att köra bil och att jag antagligen aldrig kommer ta körkort. Jag kommer aldrig lära mig kopplingen!!!! Verkligen AAAH! på den.
Fast mamma säger att "övning ger färdighet" och att "ingen kan från början". Men ändå, jag vill bara vara en sådan där som bara kan utan att öva.
För att sammanfatta: Det gick sådär. Inte bra och verkligen inte lika dåligt som det har gått vissa gånger. Men om man ska se det från den ljusa sidan; Jag krockade inte med någon bil, jag körde inte i diket och jag körde inte över någon! Yaay.

tröttare kan ingen vara

Idag tror jag faktiskt att jag är världens tröttaste människa. När vi såg på tecknade Herkules på svenskan förut trodde jag att jag skulle somna asså. Har aldrig varit så nära att bara lägga mig ner och somna på en lektion.. Satt och nickade mestadels av lektionen men försökte verkligen verkligen hålla mig vaken! Och det klarade jag faktiskt :) Jag längtar tills jag sitter på den där bussen som ska ta mig hem till Tanumshede. Då kanske jag kan få sova lite.

Har nyss smäckt i mig två mackor och väntar på att mentortiden ska börja. Efter den ska jag göra en engelska uppgift som alla andra gjorde i onsdags. Jag är nervös =/ men jag fattar inte varför? Det är ju absolut inget att vara nervös för.. Bah! =/

Pusshej!


ensam, frusen och blöt

Och regnet bara öser ner i Uddevalla. Det regnar alltid i Uddevalla tycker jag. Det är triiiiist. Speciellt när man har handlat och ska gå hem en jävla bit i spöregn! Men nu är jag inne i värmen och då njuter jag mest av att sitta inne och bara se på. Se hur det förbannade regnet öser ner över Uddevalla och alla människor. Speciellt de utan paraply. ^^

Om 13 minuter dör min dator. Är det ett tecken på att jag borde göra lite nytta kanske?

Gud om du finns...

Någon som är bra på matte eller någon som kan åstadkomma ett mirakel?
Skulle nämligen vara bra om jag fick kontakt med en sådan person snarast möjligt
och helst innan torsdag kl. 8.30, för då ska jag ha NP i matte.
Så är du trollkarl eller bara grym på matte, ring mig!


och mina tankar och minnen står mig upp i halsen


Jag saknade kärleken inatt
idag, igår och imorgon också.

<3