just fucking kill me

Hur ska jag kunna beskriva den här dagen med ett enda ord? Jag vettefan. Men det blir inge fint ord iaf.
Dagen har vart så in i helvete stressig och skit.

Jag, Sandra och Christian gjorde svenska muntliga idag. Det gick så in åt helvete åt helvete =/ Åå. Jag är så besviken på mig själv. Och Christian blev sur på mig också tror jag =/ =( allt bara gick så fel. Kanske skulle jag ha lyssnat? haha. Jag är gårdagens skämt. =/

Och såklart efter skolan skulle vi ju stri med den där polenredovisningen. Gah! Vi kom ju iaf lite längre den här gången än de andra gångerna, men vi är långt ifrån klara. Och på fredag ska alla kunna vad de ska säga och bilderna ska ligga rätt i bildspelet. Lycka till idiot.

Sedan skulle jag lämna en fucking jävla lapp på futura, och då va ju hon såklart inte där..
Vilken rutten jävla piss dag!

Och nu ska jag egentligen plugga Geografi, eftersom vi ska skriva uppsats om det på fredag. Och imorgon har jag biologi prov. Usch.
Allting rasar nu känns det som. Jag har inte orken.
Allt kan ta sig där solen inte skiner!



Och du. Jag saknar dig. Jag hatar att sakna dig.

om himlen finns är jag förlorad

Nu sitter jag här hemma, alldeles själv och har jättetråkigt =/ Varför känns allt så tråkigt just nu? Jag vill inte sitta hemma och jag vill inte hitta på nåt heller.. Eller är det bara det att det som finns att hitta på inte passar kräsna lilla mig? Äsch. Dra åt skogen.

Men snart i alla fall ska jag gå ner till Cassandra och så ska vi åka till Helene. Frida ska också åka med =)  Då blire party party! haha. Inte för mig kanske men. =) Man kan ha kul utan att dricka, eller hur? ja ja ja ja ja ja. Vi får se! ;)

schnyggt.  ;D

/  - puss .





you are such a killer

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej alla glada! (Johans glada morgonhälsning!) Men ack. Ingen sa hej tillbaka faktiskt. haha. Kan det bero på att vi började dagen med biologi? Ja. Mycket möjligt.

Fan. Idag hatar jag regn. De andra dagarna har jag faktiskt tyckt om det.. säger inte varför.. haha. men men.. vet att det åtminstone finns en till i denna värld som inte vill ha regn just nu. ;)

sugigt. vi har svenska nu. ska skriva "boken om högstadiet" men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så det blev att jag gick in och skrev lite här i stället. oj, jag är så busig!

Idag när jag kommer hem har jag dator förbud. det har jag bestämt helt själv. jag måste verkligen plugga nu.. ushc å fy! haha..

nu vågar jag inte sitta här mer! rädd att någon ska ta mig på bar gärning! hahaha

puss.

I'm lost

Tjollahopp!
Nu sitter jag här lik förbannat idag med. Men nu, nu ska det verkligen bli ändring! Åå gud ja. På måndag är jag en ny människa! hahaha.. Man kan ju få hoppas och drömma i alla fall ;)

Konfirmation. Imogon sak min kära syster konfirmera sig. Tjoho vad jag längtar! Ska bli kul :)
Hon kommer stå där så vacker i sin kåpa ;) mohaha! Jag är så stolt över min syster.

Joo juste ja! Orienteringen. hahahaha! Jag och Frida trodde först att vi skulle få klara oss helt alldeles ensamma men då kommer räddaren i nöden! Aksel! Thank god. Han hade i alla fall lite mer koll än vi. Inte särskilt mycket men. haha! Kontroll 4 =/ jävla skit kontroll, Det tog oss kanske 20 minuter att hitta den så vi förlorade en hel del tid på det som verkade så ljust till en början. så vi kom ju såklart i mål lite väl sent som vanligt. Jävla skit. men men.

och och och och.. Jennifer har fått mig att lyssna på Lars Winnerbäck :O vad är det med mig? haha.

Idag fick jag svaret på min fråga!

- Nej, det finns inga lyckliga slut. -

inga lyckliga slut

Där hör ni! Sandra håller med :) ;)

Imorn då jävlar! Orientering.. Utan Millan :O omg! Hur ska det sluta? Inte bort igenom vitlycke i alla fall hoppas jag. haha! Jag och Frida får väl orientera med någon som har koll på läget, annars kommer det nog gå knasigt helt jättefel.
Så det så, så det så.


Go och glad kexchoklad!
Åt nyss en. Gott vare =) men jag hatar när saker tar slut, för då finns det ju inge mer sedan. Då är det ju bara helt tomt, helt borta, eller hur? =/

Jag har kommit på att jag mår dåligt av att sitta vid datorn, men ändå, ändå så måste jag. Har gått och blivit sådär beroende igen som jag var innan. Det är inte så bra.. =/  Ska nog prova att inte sitta här på ett tag. Nej. Varför i helvete skrev jag så? Det kommer ju inte gå, eftersom jag är beroende. Det här, musik och lypsyl är mina beroenden.
Men kärlek är väl också ett slags beroende?

du kan le så att jag smälter
du kan ge så jag tar åt mig


jag skulle gärna ha din kärlek
men jag vänder här, förlåt mig.



- Det finns inga lyckliga slut, eller hur? -







mp3 död

tjoohoooojaja!
Nu har vi spanska igen då.. Vikarie Erland. Wow. Han är verkligen dum han.
Det här är kul för vi ska egentligen ha prov på fredag. men alla ska strejka! Eftersom vår ordinarie lärare inte är här och har översatt texterna till oss ska vi strejka. Hela klassen. haha. Erland blir förbannad.
Lättlurade jävla Erland. Nej vad elakt sagt av mig =/ Men nu gick han så det spelar ingen roll.

Jaja.. så kan det vara. Men jag har en sorglig sak att berätta. Min mp3 har gått sönder :( Fatta det är jobbigt utan den eller. Gosh. Ett liv utan mp3 är som ett liv utan..?
Bara att nu fick jag dåligt samvete för att jag sa så, för tänk på dom som inte ens har mat för dagen eller tak över huvudet så sitter jag här och gnäller över att jag inte har någon mp3. Mitt liv känns tomt utan den faktiskt! haha.. jag är ju sjuk i huvet eller.

Jävla bög. jag är så jävla förbannad.

Åå helvete vad tråkigt jag har! Faan. så har jag inte något mer ointressant att skriva om heller =/ stackars er som alltid läser min blogg och får läsa så intressant skit.. kan tänka att ni antagligen inte läser det. haha! typ skummar över och suckar eller nåt. Stackars er.. Men mest stackars mig som har ett så ointressant liv! Bara det att varje gång jag gör något intressant som man kanske skulle kunna tänka sig att någon vill läsa om så glömmer jag bort det eller har itne tid att skriva.


Håkan Hellström - bäst

håkan hellström -

Jävlar vad jag tycker om Håkan Hellström.

I början när jag började skriva här idag så skrev jag bara massa negativa saker. Men vet ni vad? Jag tog bort det. För jag hatar att vara negativ, men idag är det bara en sådan dag. Men jag ska göra mitt bästa!

Tillbaka till Håkan Hellström. Så jävulens bra =) Både gamla och nya låtar. Japp, helt klart.

Hum. Det var ett tag sedan jag skrev lite här nu kände jag. Fast jag har haft massa att skriva om så har det bara inte blitt att jag har gjort det.

1. I måndags fyllde jag år. 8 maj =) 16 år! haha
2. I torsdags fick jag min tandställning. (inte mkt att skryta om men..)
3. Det har varit fint väder! Helt alldeles underbart.
4. Igår vad jag och mamma i Göteborg. Köpte "balklänning" =) Weeiihoo!

Okej. Wow. Jag hade 4 grejer att berätta om. Kanske inte var så mycket ändå. Men det känns som om det har hänt massa den här veckan fast jag har nog glömt bort det, eller nåt. haha!

Faan vad jag längtar till sommaren nu! Synd bara att jag inte har något sommarjobb =/ Det är inte så bra det. raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav.

Och jo.. Nu kom jag att tänka på en sak jag ska göra. Jag ska skriva en sån här lista på "saker att göra innan man dör" haha! Typ något i den stilen. Jag ska bara komma på vad jag vill göra. Hum.. Det får jag fundilera på ett tag. jajaja.


Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så


majmånad

Lalalalala... Spanska nu igen då! :)
Idag fyller Lisbeth år! Grattis din skitunge ;D  Faan, hon börjar bli gammal. haha! Grattis, Grattis, Grattis!!!

Snart om en stund så ska vi gå till futura för avslutning av "Förintelseresan 2006" och så. :) :)
Annars händer väl inte så mkt. Pappa och Liselott kommer hem idag så jag ska åka till dom och sova där en natt sedan blir det till mamma och bo där själv några dagar för dom ska också resa bort! jippie! Jag klara mig själv.. mohaha! Får se hur det går.

Jag som trodde jag hade jättemkt kul att skriva idag fast det hade jag visst inte. Men faktiskt så började dagen bra idag! Första lektionen var gympa och då trodde jag vi skulle ha orientering, men nej! Tjoohooo vad glad jag blev! ;D Vi spelade badminton i stället. Faan vad mycket bättre. Mycket mycket bättre. Det var lite kul i början fast sen efter typ en kvart så kände man att man blev trött och det blev lite tråkigt. men oj vad mycket bättre än orientering! Jaj, nu har jag sagt det typ tusen gånger så nu får jag ta och hålla käften. Jävla pucko.

Heeeeejdå idiot. Nej, nu ska jag vara snäll. Hejdå.


kevlar soul - kevlarsjäl

Hej hej hemskt mycket hej! Haha! ;)

Idag är det tisdag, för er som inte visste det.
Faan. Jag har en sån jävla konstig känsla i magen idag. Vet inte varför. Känns inte alls bra.
Jag tror jag insåg lite idag att jag har en väldigt bra kompis. Fast ibland så räknas han inte som kompis, för jag undrar faktiskt om han kan vara seriös någon gång, alltså vara som en riktig kompis är. Fast äsch. För mig är han en riktig kompis i alla fall. Oseriös kompis. Haha! Jag tycker om våra jätteoseriösa snack på lektionerna om allt möjligt, jag tycker om hans leende, våra ibland lite alltför vulgära skämt och jag bara älskar att retas med honom för det är så jävla kul när han retas tillbaks :) haha. 
Och dessutom har jag gått i samma klass som honom i nio år nu. I 1an-6an kände jag honom inte ens, tror faktiskt nästan på att jag inte ens sa ett enda ord under 6 år till honom. Vi får nog nästan räkna med 7an också, för det var nog faktiskt mer i 8an som jag liksom började prata med honom. Och nu går det liksom inte att beskriva hur glad jag verkligen är att jag har honom. Annars hade skolan varit så himla mycket mer pest än vad det redan är. För faan vad vi skrattar bort lektionerna ibland asså! Det är så himla sjukt kul. :)

I för sig så tror jag verkligen inte att han tycker samma sak om mig men i alla fall. Så tycker jag om han. Och idag insåg jag också att vi nog antagligen inte kommer träffas så mycket efter vi gått ut skolan.. Det kändes inte så kul.

"Stäng munnen, det luktar bajs!"
"Du är en bajs!"