give it one more try

Nähä. Imorse ringde camping gubben och sa att jag fick jobba idag i stället. Någon hade blivit sjuk.. Men men.. 12.30 stod jag där i spöregnet. Jäävlar vad det vräkte ner. Det är riktig svensk sommar det :P höhö.

Jag och en tjej som heter Emma jobbade i alla fall tillsammns idag. Eller vi lärde oss tillsammans =) Fast jag tror vi ska jobba ihop resten av sommaren också.. men ja. Hon var i alla fall pratglad!

Det gick jättebra att städa alla stugor och allt men det var rätt äckligt. Städa toaletterna är väl inte det roligaste man kan göra. haha! =) men jag överlever!

Bara det att nu kan jag inte längre ingå i midsommarplanen som Millan och Frida tänk ut så väl :P haha. I have to work, men jag kommer la ner till Grebbestad senare på kvälla, om det inte är allt för dåligt väder. Höhö.

Jajajjaja... När jag hade jobbat klart gick jag hem! Det är långt vill jag lova. Fast jag stannade vid Hedemyrs på vägen hem. Där stod Veronica och Cassandra och sålde gubbar. haha! Så fint rödklädda var dom också. =) Jennifer var också där och sen kom Fridus efter en stund med. Sedan tjöta jag med dom ett tag och sedan gick jag resten av vägen hem.

Ska jag vara helt ärlig så har jag mått dåligt de har senaste dagarna. Jag känner mig så jävla olycklig av ingen anledning alls. dumma känsla försvinn ur mitt liiiiiiiv! =/ =(



Maybe everything was meant to be this way
Will it ever change?


skrivet i onsdags.

 



what have you got to lose

Hej mina trogna läsare! =)
Idag har verkligen varit en så tråkig dag så jag vet inte vad. Usch. Jag vill inte bara sitta hemma och typ inte göra nåt, men det bara blir så.

Oj. Nu ringde Frida =) Babbelmaja. Haha!
Oohlala. Planer inför midsommar ;) Det lät ju bra ändå!  Fick ta mig ett snack med Millan också på en gång. Höhö. Mina göllongar <3. Hoppas det blir bra väder på midsommar nu bara. Annars så har vi ju ingen plan B, eller? Nope =/ Det grer sig förmodligen.

Hoho. Idag fick jag fatt på gubben på campingen. Han hade äntligen fått tummen ur och bestämt sig för när jag ska komma och jobba, så på torsdag kl 11.00 börjar jag stääääda på Tanums camping. Det ni! ;)

Jag kunde verkligen behövt en mp3 just nu. Och jag har hittat en jag vill ha också. Men nu i några dagar har jag fått låna Linns och så hade jag lagt in lite bättre låtar på den (eftersom hon och jag inte riktigt har samma musiksmak) och idag när jag ville låna den igen så fick jag inte! :O
"Du lyssnar slut på batterierna! Jag tog bort alla låtar du lagt in.." Hum.. =/ Så nu är det bara för mig att köpa den dära mp3 då..

Mhmm. Idag har jag kollat på film igen. "Chicken little". Faan vad dålig den var. Jag somnade till och med =/ Då måste den ha varit jättedålig...haha! ;)

pusshaj.

Questions I can't seem to find
To the answers I already have
And you can't see the sky here tonight
So I guess I can't make my way back






it feels like you're a million miles away

tjoohoo!

Min dag:
Vaknade kl 08.00 av att en kärring ringde och väckte mig. Jävla kärring. Då blev jag arg och så kunde jag såklart inte somna om. Så jag låg kvar för jag hade inget bättre för mig ändå.

Sedan gick jag då upp för att glo lite på tv =) Wooho. Sommarlovsmorgon eller vad fan det heter :P  Det var väl inte så jättebra men har man bara 3 kanaler så har man =/.

Efter att ha kollat på tv i någon timma så fick jag en knäpp! Jag vet inte vad som hände med mig men jag fick för mig att jag skulle städa :O omg! Å herregud vad jag städade. Det behövdes verkligen! Mitt rum till och med luktade rent sa Linn när jag var klar ;). Då blev jag lite stolt. =) Sedan dammsög jag hela lägenheten också. Det var rätt jobbigt.

Eftersom jag ändå var så igång så kunde jag ju lika gärna laga mat. Så det gjorde jag. =)
Det blev inte så värst gott men :P höhö. Var ju ändå bara jag som åt eftersom ingen annan var hemma. :P

Och nu har jag nyss kollat klart på Ice age 2. Den var faktiskt lite rolig =)
Men usch. Det började regna jättemycket nu! :O inte alls bra. Jag tror faktiskt det börjar åska också vilken sekund som helst.  Faan vad det regnar. Jag som vill ha sommar och sol =/.
Sånt e livet.



puss. <3

They gave you the end but not where to start,
not how to build, how to tear it apart.




I'm so scared about the future

Åå. Jag är så dålig på sånt här. Vet liksom aldrig riktigt hur jag ska börja..

I tisdags hade vi avslutningsmiddag då. Eftersom det inte längre får heta "bal". Men det var väl okej. Inte överdrivet kul men inte heller tråkigt. Det blir ju lite vad man gör det till också.
Christian var ju då min kavaljér. Han var så fin så =) Men den skitungen ska gå i Strömstad nu =( Kommer sakna honom.

I fredags var det då skolavslutning. Äntligen har man då slutat 9an. haha! 9an lät rätt litet ändå fast man känner sig så stor som har gått ur :P äsch. moha. men men.
Jag trodde verkligen jag skulle böla genom hela skolavslutningen, eller jag trodde det för några veckor sedan. Men det kändes inte alls ledsamt när dagen väl var kommen. Eller, lite kanske. När man såg andra folk som var väldigt ledsna så kändes det vemod i mig med. En liten tår i ögat.
Men jag ser inte det här som slutet utan jag ser det som en början på något nytt =) Förhoppningsvis en början på något bra också. moha.

Jag är så himlans glad för jag har fått lägenhet nu =D
En 1a med kokvrå på Tureborg. 30 kvadrat. Den passar mig jättebra =)
1a augusti får jag tillgång till den =) tihi vad jag längtar. =)
Det känns lite pirrigt, men det kommer gå bra tror jag =)

Till mina älskade vänner;
Faan vad kul vi ska ha i sommar! Tillsammans. <3

-You can take a picture of something you see
In the future where will I be?-





your lips taste just like money

Idag har jag varit duktig! Oj så duktig! Gjort klart hela mitt hemkunskaps häfte.. det ni ;) Sedan ska jag börja lite smått med att skriva om Australia. På engelska då såklart. Bah =/ uschanemej så tråkigt och jobbigt. Det kommer nog gå åt skogen med det arbetet. Bumma arbete. =/ =P

Woohoo! Nu är det mat.
Så. Nu har vi ätit. Idag var det kyckling och potatisgratäng. Det var la gött! :)
Jag och Linn hade drickar tävling. Haha! Vi såg vem som kunde dricka upp vattnet fortast. Det var kuuuuuul. Jag vann ;) Fast enligt Linn vann båda  =P haha jo visst. Dream on baby..

Nej nu blev allt tråkigt. Jättetråkigt till och med.  Ska nog ta och hitta på något annat en stund..
Tralalalallaaaaaaa..


Pussåkläm.

You start a fire and it smells like chemicals
As you get higher you will hit the all time low
And does the networks and the TV stations
and the lies, the sex, the fake relations
tell you something about the state
of the nation love.