Det sitter i hjärtat

Förintelseresan - Polen - 2006

Treblinkas alla gravstenar
57210-11


Jag glömmer aldrig vår resa tillsammans. Jag glömmer det aldrig.

Lillasyster Linn kommer på besök :)

Hej Hej!
Idag är det fredag, vilket är otroligt skönt tycker jag :)
Efter ett långt studiepass på 100 minuter kommer klockan vara 15.00 och då slutar jag!
Efter skolan kommer min kära lillasyster komma hit. Då ska vi åka till Torp en sväng och sedan ska vi hem till min lilla lägenhet och mysa hela kvällen. Massa godis hoppas jag att vi köper :) Men det kommer nog inte bli några problem.
Imorgon är det skola för mig 12-14, dötrist men det är väl lika bra att ha gjort det. Sedan är faktiskt hela jävla helgen fullbokad med kalas från topp till tå.

Ha en trevlig helg!

din dröm är min nu

Jag satt just och tänkte på det här med drömmar. Jag har alltid trott att jag har varit en sådan där drömlös tråkig person som egentligen inte ville något med livet utan bara lät det flyta på och bli som det ville bli. Men precis som jag satt där och tänkte så kom jag på att jag faktiskt redan har uppfyllt en dröm som jag haft sedan jag var rätt liten. Ironiskt nog så var den drömmen att flytta till Uddevalla när jag skulle börja i gymnasiet. Och ser ni, det har jag ju faktiskt gjort. Inte för att det kanske var värsta dröm-drömmen men det här betyder i alla fall att jag har åstakommit något i mitt liv. Jag har haft en dröm!

En annan sak som jag skulle vilja göra är att plugga eller jobba utomlands i typ England eller något engelsk talande land. Det skulle vara så himla häftigt! Men skulle jag klara av det? Jag vet inte. Jag är ju inte den typen som är så himla uttåtriktad eller framåt, jag är mer tyst och blyg. Det är väl för jävla tråkigt egentligen. Men jag tror man måste vara lite mer framåt om man ska göra något sådant annars kanske det blir svårt? Och ja vem vet.. Det får bli min andra dröm under hela min livstid, än så länge i alla fall. Förhoppningsvis så har man ju några år kvar att leva och fler drömmar att skapa ^^ Vi hoppas på det!




Vad är massmedias roll i samhället?

Jag skriver en artikel i skolan om "Massmedias roll i samhället" och den här uppgiften har vi haft i evigheters evigheter nu, men jag är fortfarande inte klar! Jag förstår inte vart orden tar vägen för dom kommer då inte ut i alla fall. Dom kanske har fastnat någon stans på vägen mellan hjärnan och fingrarna? Jaja, jag hoppas i alla fall att jag är klar till på fredag, för då ska vi nämligen lämna in artikeln. Önska mig lycka till!

Den här veckan kommer jag gå i skolan 6 dagar. Vi ska vara kvar på lördag när det är öppet hus också. Men det är bara två timmar eller något och sedan blir vi lediga en hel dag där innan jullovet, så det känns inte så fy skam att gå i skolan de där två extra timmarna på lördag när man blir ledig en hel dag för det. :) Woho för det!

Och på onsdag har vi flexdag! Det ser jag fram emot :) Plugga hemifrån en hel dag, utan att behöva gå till skolan. Gött mos.

Nej, nu får jag då ta och återgå till den där fucking artikeln.


Ha det gött haaaj! =)

57210-8



57210-8


jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig.
<3

Bingo Rimér


Bingo Rimér- Helt galet grym!

57210-7

fortfarande sjuk ja.

Igår så blev det faktiskt bättre med förkylningen men neej. Jag förstår inte vad som är fel? Nu har jag varit sjuk typ hur länge som helst och idag är det mycket värre än igår (igår kändes det nästan som om det hade gått över). Och så har jag fått sådär ont i tanden, tandvärk som jag brukar få när jag är förkyld. Jag förstod egentligen inte hur jag orkade resa mig upp ut sängen imorse och gå till skolan! Jag måste ha haft feber så vimsig och snurrig som jag var. Men nu sitter jag här i skolan likförbannat. Ska väl försöka stå ut resten av dagen men jag vet inte hur det blir imorgon faktiskt? Åh, jag bara inte orkar längre.

Dessutom har vi sånt där jävla projekt i skolan. Jag hatar det. Jag tror inte jag tillför gruppen ett jävla skit.. Känns som om jag kan och vet minst, vilket också säkert stämmer.


Jävla skit på allt!

sick, sick, sick of you!

Nu har jag varit sjuk hela lovet och jag orkar verkligen inte med det mera!
Vad har jag gjort på lovet då? Hum. Varit på bio med Millan och Malin. Såg på en urusel film, men det var att vi umgicks som räknades!  =) Sedan har jag varit i Götelaborg. eftersom att jag var sjuk då med så blev det inte mycket shoppat. Tråååååkigt. Och resten har jag bara fortsatt vara sjuk.

Ska åka med halv 7 tåget till uddevalla ikväll. Lyckades också övertala Lisbeth och Millan att åka samma.. Eller övertala och övertala men ;) Jag längtar tills jag får träffa dom små filurerna igen. ^^

Och imorgon är det skola igen ju! får se om jag inte har hostat ihjäl mig inatt i så fall får jag väl vara hemma.


Ha det! Puss