Ebba Grön

Gått och fått nån jävla mani på Ebba grön.. Eller säger man mani? Det gör i alla fall jag! :D Musiken i "tjenare kungen" påverkade mig i alla fall. Så jävla bra :)
Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Hum..

Joooooo! Nu vet jag :) På fredag ska jag ha kul ;) haha.. Med Robin, Jennifer och Anton! :) Myspysigt så! Hihi.

Och ja.. Annars? Allt är som vanligt. Kom till mammsen idag och det känns bra :) ska vara här en vecka nu då.. Imorgon första lektionen är det hemkunskap =/ Fan vad jag inte tycker om det. Så ska jag baka bröd helt för mig själv för alla andra har redan gjort det.. Sen ska vi ha det till middagen vi ska laga... blaa blaaaa... vad mycket ointressant skit jag skriver idag!

Äsch. Nu får det var nog.


Varför förklara när jag slutat tro?
Vad finns det kvar mer än the biggest blow?
Den e så hundraprocentigt effektiv
när den tar våra liv.



Våffeltoffel



Igår
var mina tjejor här då, Millan, Lisbeth, Cassandra & Malin. Vi gjorde våfflor så det stänkte över! haha.. Inte så mycket smet i nästa gång Cassandra ;) Men goda blev dom i alla fall.  :)
Och godiset var såklart slut innan vi ens hade börjat äta våfflorna! haha Men men. Sen så hade vi lite myspys i soffan och såg på film.. "Tjenare kungen", "Den utvalde" och "Mastermind".. Jag tror det var dom  alla fall.. Måste säga att jag blev besviken på "tjenare kungen" faktiskt. Va inte alls som jag tänkt mig =/ Men dom andra filmerna var bra :)

Idag. Städa upp efter igår, stådat om mitt rum, plugga. Fan vad tråkigt! Så måste jag läsa i den där polenboken också..  Jag orkar inte! haha.. Jag vet att när dagen är slut kommer jag säkert inte ha gjort något av detta om jag itne tar mig själv i kragen och rycker upp mig! Och så är det ju såklart friskis ikväll, det ska man ju gå på! :) Fundilerar på att ringa Fridus nu och se vad hon harför sig..

Imorgon. Engelska nationella prov. Jag har gett upp hoppet redan. Det får gå som det går. Efter det så är det lång rast och sedan är det upp till futura som gäller d. Det ska komma någon som suttit inne i något koncentrationsläger någonstans bara att nu kommer jag varken på vad han hette eller det där lägret han satt i. I alla fall så ska det väl bli lite intressant.

En sak till bara. Nu har jag faktiskt lyssnat på -svart kaffe- över 20 ggr! Trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra när jag fick den. Men den är rätt kul ändå :) haha!

I en tid som vår.

Jahopp. Men nej! Inte idag heller. Skulle vart på body balance idag men det ville sig inte den här gången heller. Förra gången var jag sjuk och nu var tydligen hon som skulle hålla i det sjuk så det blev inget.

Men oj vad jag var duktig igår! Dammsög hela lägenheten. Okej, den är inte alls stor men iaf, det hör verkligen inte till vanligheterna. Sedan hälsade vi på mormor för hon hade lite kalas och sedan var det friskis då. Kände mig duktig igår.

Och idag fick vi reda på spanska provet! Weeho jag klarade G gränsen! =)
Jaa, annars har det vart en vanlig tråkig dag i skolan tycker jag. Satt ute och solade lite på rasten annars var det ju precis som vanligt. Tråååååååååååååååkigt!
Men så otroligt skönt att det är ledigt på fredag. Studiedag gör mig glad! Okej, det rimmade inte.. haha! Men det var värt ett försök iaf! Mohahah!

Pusshej leverpastej!               ---      Lev livet och var glad! =)

Den smakar som du.

Heeeey freaks!

Igår var det bygde då. Jag hade riktigt kul faktiskt till skillnad från en massa folk som säger att det inte alls var något att ha. Jag håller inte riktigt med.
Träffade då Sara & Jennifer - mina änglar - som jag inte hade träffat sen i sommras. Alldeles för länge sedan om du frågar mig. Dom flesta var på gott humör så det var nog ett tecken på att det var en efterlängtad fest i alla fall. Oavsett hur lyckad man sedan tyckte att den var.


Och imorgon är det måndag, vilket betyder en ny vecka.
Om jag inte misstror mig helt så har vi nationellt prov i engelska den här veckan. =/ Usch. Nu gäller det!
Annars händer det väl inget mer den här veckan.. Hum jo! Spanska prov på fredag. Jippie! =/ Äsch. Något mer meningslöst finns inte.


vecka 16, påsklovet - då åker vi iväg. Polen väntar på oss!
Det kommer inte bli en lugn sekund på hela resan känns det som. Bara hux flux hit och dit. Men det här är ju vad jag ville. Men det kommer inte bli något lov för oss direkt. Men jag längtar. Oh ja.
Tur att Cassandra, Mikaela & Lisbeth också är med.


Kent - det finns inte ord. Det är min musik som jag kan lyssna på i timtal utan att någonsin tröttna, Jennifer. Hur kan jag ha blivit en sådan kentnörd?! 



Den här känslan som jag har
är inte min
Den blev kvar, är den din?
Den smakar som Du